Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 de febrer del 2012

El Govern recorta un 3% el sueldo de los funcionarios

Em temo que encara no han acabat, ens ho aniran dosificant per tal que la indignació degoti i no vessi.
I mentrestant,¿ per què no miren duplicitats d'administracions, personal eventual, viatges i visa, jornades i conferències acompanyades de "lunch", taxis, cotxes oficials en serveis no oficials, sous vitalicis, despatxos per a tota mena d'ex-governants i tantes altres coses que des de sota estant, no podem entrellucar. Ah, i la monarquia!!!! Algú pot explicar-me per a què serveix una monarquia quan ja tenim els parlaments?
I quan la funció pública fa això, vol dir que les empreses privades corregeixen i augmenten...fins quan? La classe treballadora, haurà de tornar al modus vivendis dels anys de la llarga postguerra espanyola? No tenim diners, no tenim treball, les persones amb idees i empenta foten el camp i els dirigents del nostre país i de l'estat no tan sols no solden els forats de vaixell sinó que en provoquen de nous.
Potser els nostres dirigents només són titelles que belluguen a voluntat de Merkozy i si els dirigents són titelles...què coi devem ser els obrers i els estudiants?
No ens llevem ben d'hora ben d'hora i no aprenem dels errors i no aprofitem el canvi per créixer; tot plegat fa pensar que mai no hem deixat de ser un país de charanga y pandereta, provincians acomplexats davant d'Europa i del mon, snobs més preocupats pel què diran que pel que podem fer...
Podria seguir però no paga la pena, tots això que dic ja ho sabeu, potser encara molt més...

El Govern recorta un 3% el sueldo de los funcionarios